InfoTältä sivulta löydät ohjeet Hintapuntarin käyttämiseen.


      Hintavertailujen tekeminen Hintapuntarin avulla on hyvin helppoa:
  1. Kirjoita hakemasi tuotteen nimi ”Kirjoita haettava tuote”-laatikkoon,
  2. valitse ”Valitse paikka”-alasvetovalikosta paikka, josta haluat tiedot, ja
  3. paina punaista ”Hae!”-nappia.

Esimerkki:

      Kirjoita "astianpesukone", "digiboksi", "olut", "minikannettava" tai "tomaatti" "Kirjoita haettava tuote”-laatikkoon, jolloin ennakoiva hakumme tuo sinulle valittavaksi useita astianpesukoneita, digibokseja, oluita, minikannettavia tai tomaatteja, joista voit valita haluamasi. Voit myös kirjoittaa tuotteen merkin, esim. "Sony" ja sen jälkeen haluamaasi tuotteen tuotekoodin, esim. "KDL-40W4000K". Mikäli hakemaasi tuotetta ei löydy palvelumme tuotelistasta niin silloin "tuote"-laatikko muuttuu tyhjäksi kertoen siitä että ko. tuotteesta ei löydy tietoja palvelimeltamme ja että voit heti hakea jotain toista vastaavaa tuotetta. Jos kaikki vaihtoehdot eivät mahdu näkyville voit nuolinäppäimillä tai hiirellä oikean laidan liukupalkkia liikuttamalla siirtyä alaspäin tutkimaan vaihtoehtoja. Valitse näistä hakulaatikkoon tulevista ehdotuksista se astianpesukone, digiboksi, olut, minikannettava tai tomaatti josta haluat saada tietoja.

      Tämän jälkeen valitse ”Valitse paikka”-alasvetovalikosta paikaksi se missä haluat haun suorittaa esimerkiksi "Ydinkeskusta", "Oulu", "Tampere" tai ”Itäkeskus” ja paina lopuksi vielä punaista "Hae!"-nappia. Huom. elintarvikkeita ei vielä löydy "Internet"-vaihtoehdon alta.

       Saat eteesi hintavertailulistan, josta näet hakemasi tuotteen, hakupaikan, tuotteen hinnan, kaupat josta tuotetta saa osoitteineen, sekä päivämäärän jolloin olemme hintatiedon tietokantaamme päivittäneet tai tarjouksen voimassaoloajan.

       Tervetuloa puntaroimaan hintoja!

Etusivu-Ohjeet-Info-Kauppiaalle-Mediatiedot

© 2009 Asymmetria Oy