KauppiailleTältä sivulta löytyy tietoa kauppiaille Hintapuntariiin liittyen.


      Yhteistyöllä parempaa palvelua ja tyytyväisempiä asiakkaita. Yritys, ilmoita tarjoamiesi tuotteiden tuote-, saatavuus- ja hintatietoja Hintapuntarissa!

      Nykyisin lähes kaikkien tuotteiden kuten elektroniikkatuotteiden ja päivittäistavaratuotteiden hinta- sekä saatavuustiedot ovat olemassa digitaalisessa muodossa. Kuluttajan kannalta ongelmallista on se, että nämä tiedot ovat hajallaan eri paikoissa esimerkiksi Internetissä eri sivustoilla sekä valmistajien ja kauppojen omissa tuotetietopankeissa sekä logistiikkajärjestelmissä. Kuluttajat haluavat saada helposti netistä tietoa siitä mitä on tarjolla, mihin hintaan, mistä ja millä ehdoilla (vertaa auto-, asunto- ja matkailualan kehitys). Hintapuntari seuraa ja edesauttaa tätä kehityskaarta koko vähittäiskaupan osalta.

      Haluamme tarjota kuluttajille hinta-, saatavuus- ja tuotetietoa mahdollisimman monesta tuotteesta ja mahdollisimman monelta valmistajalta sekä kauppiaalta. Tämän vuoksi tarjoamme mahdollisuuden tuotteiden valmistajille kertoa tuotteistaan ja kauppiaille mahdollisuuden ilmoittaa myymiensä tuotteiden hintoja Hintapuntari-verkkopalvelussa. Pyrimme näin tuomaan kauppiaita, tuotteiden valmistajia sekä kuluttajia lähemmäs toisiaan ja näin kehittämään vähittäiskaupanmarkkinoiden toimintaa, minkä seurauksena syntyy parempaa palvelua ja tyytyväisempiä asiakkaita.

      Jos olette halukkaita pääsemään mukaan Hintapuntariin ja hankkimaan lisänäkyvyyttä verkossa niin ottakaa yhteyttä osoitteeseen info(ä_t)asymmetria.fi.

Etusivu-Ohjeet-Info-Kauppiaalle-Mediatiedot

© 2009 Asymmetria Oy