InfoTältä sivulta löydät taustatietoa Hintapuntari.fi -palvelusta.


      Hintapuntari.fi on suomalaisen Asymmetria Oy:n (www.asymmetria.fi) toteuttama hintavertailu- ja tuotetietosivusto. Hintapuntari on jatkuvasti kehittyvä hintaseurantapalvelu, joka tarjoaa kuluttajille nopean ja helpon tavan verrata tuotteiden hintoja eri kaupoissa sekä eri paikkakunnilla.

      Asymmetria Oy on perustettu vuonna 2007. Yrityksen kotipaikka on Helsinki. Asymmetrian tavoitteena on tarjota mahdollisimman puolueetonta tietoa tuotteista ja kaupoista.

      Tarjoamme tällä hetkellä tietoa seuraavien kauppaketjujen tarjoamista tuotteista: Alepa, Anttila, Clas Ohlson, , Cyberphoto, Elisa Shopit, Euronics, Expert, Game Stop, Gigantti, GSM-Store, Hirvox, Hobbyhall, Ideamaa, Jimm's PC-Store, K-Citymarket, K-Extra, K-Market, Konebox, Konsolinet, Lidl, Markantalo, Musta Pörssi, OnOff, , Prisma, Rajala Pro, Siwa, S-Market, Stockmann, Tietoasema, Valintatalo, Veikon kone ja Verkkokauppa. Pyrimme koko ajan kasvattamaan sekä kauppa- että tuotevalikoimaamme mahdollisimman kattavaksi.

      Pyrimme tarjoamaan kuluttajille hyödyllistä ja ajantasaista tietoa tuotteiden hinnoista ja muista ominaisuuksista, mutta emme voi taata tuotteiden saatavuutta kaupoissa. Sivustollamme ilmoitetaan tuotteiden hinnat niiden viikottaisella päivityshetkellä (päivämäärä ilmoitetaan hintatiedon yhteydessä omassa sarakkeessaan), joten emme voi taata hintojen ajantasaisuutta päivitysaikojen välillä tapahtuvien hinnanmuutosten vuoksi.

      Kaikki palaute palvelustamme ja tietojemme ajantasaisuudesta on meille arvokasta, jotta voimme kehittää mm. hintaseurantaa, vertailtavuutta sekä tuotevalikoimaamme ja sitäkautta palveluamme entistä hyödyllisemmäksi kuluttajille. Otamme mielellämme palautetta vastaan osoitteessa info(ä_t)asymmetria.fi.

Etusivu-Ohjeet-Info-Kauppiaalle-Mediatiedot

© 2009 Asymmetria Oy